Chatt 1

Under slutet av 2021 kommer avtal med Öresundskraft Företagsmarknad AB överlåtas till Öresundskraft Marknad AB. 
Vi på Öresundskraft vill flika in med en liten uppdatering som ej påverkar dig som kund men som du behöver bli informerad om. Innan årsskiftet 2021/2022 kommer avtal med Öresundskraft Företagsmarknad AB att överlåtas till Öresundskraft Marknad AB. Enligt befintligt avtal har vi som leverantör rätt att överlåta rättigheter och skyldigheter till juridisk person inom Öresundskrafts koncern. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta vår Ekonomiavdelning.

Framtidsavtalet – ett stabilt och prisvärt elavtal som gör riktig och viktig skillnad

Är du orolig för de höga elpriserna? Vi fattar. Tyvärr ser det just nu ut som att elpriserna kommer att vara högre än vanligt ett tag fram över och därför vill vi göra dig uppmärksam på vårt nya elavtal. Med Framtidsavtalet får du nämligen ett stabilt och prisvärt elavtal samtidigt som du bidrar till den superviktiga utbyggnaden av den förnybara elproduktionen i Skåne. Dessutom går all avkastning från initiativet oavkortat till två organisationer som stöttar barn och unga i vår fina region. Det är ju värt minst ett klick till, eller hur?

Bor du i lägenhet? Ja, men hjärtligt välkommen hit!

Vi på Öresundskraft gör allt vi kan för att bekämpa klimatförändringarna och skapa riktigt bra förutsättningar för en hållbar framtid. I 160 år har vi alltså kämpat för ett bättre samhälle och en bättre värld! Vi är otroligt stolta över att kunna göra det på ett sätt som faktiskt förenklar och förhoppningsvis förgyller din och många andra människors tillvaro.

Vi har faktiskt allt du som bor i lägenhet behöver för att med riktigt gott samvete, hålla dig varm, kall, laddad och uppkopplad på alla möjliga, härliga sätt!

Vi kan mycket, men inte allt. Den förändring som under de kommande tio åren kommer krävas för att klara av klimatutmaningarna, kan vi faktiskt bara uppnå tillsammans med andra människor. Så, vi hoppas verkligen att du redan är- eller vill vara med på denna rafflande åktur!

På gång hos oss

Vi har alltid en massa spännande grejer på gång, här kan du ta del av några av de ämnen vi tycker är lite extra spännande just nu:

Vad behöver du?

Vi tycker att människor ska kunna leva säkert, bra och bekvämt utan att för den sakens skull nalla på jordens resurser. Därför ser vi till att du kan göra bättre val enklare genom att använda återvunnen och förnybar energi på mycket smartare, mer effektiva, härliga och hållbara sätt! Välj bara vad du behöver här nedan.

Tycker du att det är svårt att hitta rätt bland tjänsterna? Eller vet du inte riktigt vad du letar efter? Du är alltid välkommen att kontakta oss om du inte hittar rätt. Tillsammans fixar vi det här!

Du är superviktig för oss!

Vi vill göra det enkelt för dig att ta bättre hand om jorden tillsammans med oss. Därför har vi utvecklat massor av smarta tjänster och verktyg som är speciellt anpassade och utvecklade för dig. Om du inte hittar det du söker eller om du behöver mer hjälp är du alltid välkommen att kontakta oss!