Framtidsavtalet –tillsammans för en hållbar fin-elsproduktion i Skåne!

Tack vare ett unikt samarbete med Solar Park i Helsingborg kan vi nu hjälpas åt att bygga ut den förnyelsebara elproduktionen i nordvästra Skåne genom att bygga solceller på annars helt obrukbar deponimark. Det tycker vi är grymt bra! Och du? Förutom att du får ett riktigt bra elpris går all avkastning från initiativet oavkortat till två organisationer som stöttar barn och ungdomar i vår fina region.

Bor du i lägenhet? Ja, men hjärtligt välkommen hit!

Vi på Öresundskraft gör allt vi kan för att bekämpa klimatförändringarna och skapa riktigt bra förutsättningar för en hållbar framtid. I 160 år har vi alltså kämpat för ett bättre samhälle och en bättre värld! Vi är otroligt stolta över att kunna göra det på ett sätt som faktiskt förenklar och förhoppningsvis förgyller din och många andra människors tillvaro.

Vi har faktiskt allt du som bor i lägenhet behöver för att med riktigt gott samvete, hålla dig varm, kall, laddad och uppkopplad på alla möjliga, härliga sätt!

Vi kan mycket, men inte allt. Den förändring som under de kommande tio åren kommer krävas för att klara av klimatutmaningarna, kan vi faktiskt bara uppnå tillsammans med andra människor. Så, vi hoppas verkligen att du redan är- eller vill vara med på denna rafflande åktur!

På gång hos oss

Vi har alltid en massa spännande grejer på gång, här kan du ta del av några av de ämnen vi tycker är lite extra spännande just nu:

Vad behöver du?

Vi tycker att människor ska kunna leva säkert, bra och bekvämt utan att för den sakens skull nalla på jordens resurser. Därför ser vi till att du kan göra bättre val enklare genom att använda återvunnen och förnybar energi på mycket smartare, mer effektiva, härliga och hållbara sätt! Välj bara vad du behöver här nedan.

Tycker du att det är svårt att hitta rätt bland tjänsterna? Eller vet du inte riktigt vad du letar efter? Du är alltid välkommen att kontakta oss om du inte hittar rätt. Tillsammans fixar vi det här!

Du är superviktig för oss!

Vi vill göra det enkelt för dig att ta bättre hand om jorden tillsammans med oss. Därför har vi utvecklat massor av smarta tjänster och verktyg som är speciellt anpassade och utvecklade för dig. Om du inte hittar det du söker eller om du behöver mer hjälp är du alltid välkommen att kontakta oss!