Är du fastighetsägare eller företagare? Klart du ska ladda batterierna med oss!

Antalet laddningsbara fordon ökar snabbt och stadigt i Sverige och det tycker vi är riktigt bra eftersom den utvecklingen bidrar till en fossilfri omställning i samma takt. Men, det här innebär också att användarnas behov och förväntningar på att enkelt kunna ladda sina fordon var de än är ökar. Vi kan hjälpa dig att hjälpa dem!

Brukar du ligga vaken om nätterna och fundera på hur många elbilar det kan tänkas finnas i vårt avlånga land just nu? Då känns det bra att kunna säga att du äntligen kan unna dig en riktigt god natts sömn! Allt du behöver göra för att få den senaste statistiken över antalet elektrifierade fordon i Sverige är nämligen att klicka på den här länken.

 

Vi gör det lätt för dig att erbjuda elbilsladdning

Om prognoserna stämmer kommer det att finnas runt 2,5 miljoner laddbara bilar i Sverige år 2030. Det tycker vi på Öresundskraft är superbra eftersom elektrifieringen av våra fordon är ett viktigt steg mot en fossilfri framtid.

I takt med att fler och fler skaffar elbil ökar såklart också behovet av att snabbt, enkelt och tryggt kunna ladda sitt fordon där man är. Vi vill gärna stötta den här utvecklingen på alla sätt vi kan och därför vill vi hjälpa dig att skaffa en riktigt grym laddlösning som tillgodoser dina behov på ett hållbart och kostnadseffektivt sätt.

Vårt erbjudande

Vi har lång erfarenhet av att utforma, leverera och underhålla skräddarsydda och kostnadseffektiva laddlösningar åt fastighetsägare och företag. Vi tillhandahåller skalbara lösningar som kan anpassas efter både dina och dina hyresgästers växande behov.

Smidig process med helentreprenad

Vi vet hur viktigt det är att såväl installation, service och administration flyter på utan onödigt krångel och därför sköter vi gärna driftsättningen åt dig.

Service- och administrationsavtal ingår

Vi har utformat våra service- och administrationsavtal för att de ska fungera som bästa stöd för dig och din verksamhet. Ett exempel på detta är att dina laddstationer övervakas kontinuerligt av vår driftcentral för att vi enkelt undvika och förebygga onödiga driftstopp. Vi kan både felsöka och starta om installationen på distans och vid behov utförs service på plats av våra erfarna tekniker.

Med vårt upplägg är det du som bestämmer vem som får tillgång till laddstationen och det är du som sätter priset per kWh. Vi hanterar all administration kring den personliga laddbrickan som krävs för att användaren ska kunna ladda och vi fakturerar användaren direkt åt dig.

Vi vill att du ska kunna följa utvecklingen och kostnadsoptimera din verksamhet och därför ser vi till att du får tillgång till underlag med detaljerad förbrukningsstatistik per laddstation och användare.

Om våra laddstationer

Våra laddstationer har hög driftsäkerhet och produceras av marknadsledande tillverkare så som Keba, Garo, Delta och ABB. Det är en djungel, vi vet, men vi guidar dig genom hela urvalsprocessen och hjälper dig att utforma den laddlösning som passar dina behov bäst.

Visste du att det ingår s.k. dynamisk laststyrning i våra laddlösningar? Det optimerar laddningen när effekten fördelas vilket är riktigt bra både för miljön och plånboken.

Öresundskraft Marknad AB