Fjärrvärme -det flytande gröna guldet

Tryggt, prisvärt och klimatbriljant! Hälften av alla svenska villaägare har inte fel, fjärrvärme är ett väldigt bra sätt att värma upp hus på.

Vill du skaffa fjärrvärme? Eller är du ny användare?

Det tycker vi verkligen är en jättebra idé! För fjärrvärme är nämligen en väl beprövad, leveranssäker och hållsmart metod som låter oss ta tillvara på energi som annars bara skulle spolas ut till havs eller förloras i ett enormt sopberg. Dessutom är det bekvämt att ha och enkelt att skaffa via oss på Öresundskraft.

Vår fjärrvärme kommer från nästan 100% återvunnen eller förnybar energi och samtidigt som vi producerar den, producerar vi också el!

Vad är fjärrvärme? Och varför är det så bra?

Visste du att ungefär hälften av all energi som produceras i Sverige går åt till att värma våra fastigheter? Vi fattar, hur långt är ett snöre liksom –men det är jättemycket, vi lovar.

Eftersom det råder effektbrist har vi en väldigt begränsad mängd el att tillgå vilket innebär att –om vi ska kunna fortsätta leva säkert och bekvämt samtidigt som vi klarar den omställningen till fossilfritt, kommer vi behöva elen som finns till andra saker än att värma upp hus. Som att fortsätta arbetet med att ställa om industrins energianvändning från fossila bränslen till el, elektrifiera vårt sätt att transportera oss och ladda livets alla enheter till exempel.

Är du redan fjärrvärmeanvändare hos oss? Hurra!

Här har vi samlat några saker som är viktiga för dig. Hittar du inte det du söker? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Har du några frågor?

Du är alltid välkommen att kontakta oss, vi vill gärna prata med dig!

Öresundskraft Marknad AB