img

Solceller för en glimrande framtid

Har du fastigheter med stora och höga takytor, som exempelvis ladugårdar, stall och ekonomibyggnader? Då finns det en stor chans att både du och vår miljö kan tjäna en del på en solcellsanläggning. Så här kan vi hjälpa dig!

Är du nyfiken varför det är så bra att skaffa solceller från oss?
Tryck på play och få ett smakprov!
Social Media
img

Välkommen till oss på Öresundskraft!

Klart du ska ha solceller från oss!

Visste du att jorden tar emot lika mycket energi från solen på 2 sekunder, som hela världens befolkning använder under ett år? Ändå kommer mindre än 1% av vår el från solen. Det tycker vi på Öresundskraft är helt galet och vi tänker göra allt vi kan för att så många människor som möjligt ska kunna skaffa solceller till sina tak!

Inget klydd, bara solsken

Vi på Öresundskraft har hjälpt lantbrukare att skaffa solceller i många, många år. Vi fattar att det är en stor investering för dig och att du har många frågor –därför kommer vi att utse en dedikerad projektledare som kommer vara med dig hela vägen, ha svaren på alla dina frågor och se till att du du får den allra bästa anläggningen utifrån dina behov. För oss är det helt enkelt väldigt viktigt att du ska bli riktigt nöjd!

Vår stora solcellsguide
- allt du vill veta!

Idag använder vi människor mer el än någonsin och mycket mer måste det bli om vi ska klara omställningen från fossilt bränsle till mer hållbara energikällor. Eftersom solceller är ett av de mest skonsamma sätten för vår miljö att producera el är en solcellsinvestering en superviktig insats för vår framtid! Dessutom är produktionen tyst och tack vare att den sker lokalt försvinner i princip ingenting i energiöverföringen. Bra va?

I vår stora solcellsguide har vi samlat allt vi tror att du behöver kunna och veta om solceller. Och kanske lite till, som grädden på moset liksom. Om du har frågor eller funderingar är du alltid varmt välkommen att kontakta oss. Vi vill gärna prata med dig!

Till guiden
service

Varför borde du skaffa solceller?

service

Vilka solceller är bäst?

service

Är det lönsamt att investera i solceller?

img
Våra produkter, tillval och paketlösningar

Visste du att vi här i Södra Sverige har lika goda solförhållanden som i de norra delarna av världens mest solcellstäta land Tyskland? Och i Danmark, som ligger på samma breddgrad som vi, har man, trots en mindre landyta, 7 ggr så många solceller som vi har! Bättre kan vi, eller hur?

Våra solpaneler och växelriktare kommer från några av världens främsta tillverkare och är speciellt utvalda för att kunna ge dig en så hög effekt som möjligt baserat på förutsättningarna för vårt nordiska klimat.

Läs mer här

Snacka sol med oss!

Är ni nyfikna och vill prata mer om solceller och våra tjänster är ni varmt välkomna att kontakta oss. Vi vill gärna prata med er!

img
ViktorSäljare
HamedProjektledare
img
KassemSäljare
FilipProduktchef
Kontakta oss