img
img
GSE IN-ROOF SYSTEM – smart lösning för snyggare soltak

Är du en av dem som längtat efter att soltak ska bli lite, lite snyggare? Ska du bygga nytt och har du just börjat fundera på olika möjligheter? Eller ska du kanske byta tak? Oavsett vad, så välkommen hit! Vi tycker att det är riktigt kul att nu kunna erbjuda den här möjligheten som förenar den värdefulla nyttan av att ha högpresterande solceller med en ny nivå av estetik som gör det ännu roligare att ha solceller på taket.

GSE IN-ROOF SYSTEM är ett väl beprövat och riktigt coolt montagesystem för solceller. Vi har valt ut just det här eftersom det, jämfört med många av de integrerade solcellsystemen som finns på marknaden idag, är en av de bästa och mest kostnadseffektiva lösningarna som finns. Systemet är kompatibelt med nästan vilken solcellspanel som helst vilket vi tycker är riktigt bra! För det betyder att du kan välja den lösning som passar dig allra bäst. Och vi hjälper dig såklart med allt du behöver hela vägen.

Själva installationen är enkel att genomföra och du kan själv sätta din egen prägel genom att till exempel bestämma om du vill ha dina solceller i ett stående eller liggande läge. Systemet väldigt hållbart men är tack vare sin konstruktion inte särskilt tungt. Det färdiga montaget väger ungefär lika mycket som takpannor, ersätter det traditionella taket helt. Visst är det bra?

Vill du veta mer? Klicka bara på “Kontakta oss”

Se produktblad

Kontakta oss