img

Solceller för en glimrande framtid

Du kanske vill rädda världen. Du kanske vill spara lite pengar. Eller så vill du kanske bara ha ett riktigt coolt tak. Oavsett vad har vi exakt det du behöver!

Är du nyfiken varför det är så bra att skaffa solceller från oss?
Tryck på play och få ett smakprov!
Social Media
img

Välkommen till oss på Öresundskraft!

Klart du ska ha solceller från oss!

Visste du att jorden tar emot lika mycket energi från solen på 2 sekunder, som hela världens befolkning använder under ett år? Ändå kommer mindre än 1% av vår el från solen. Det tycker vi på Öresundskraft är helt galet och vi tänker göra allt vi kan för att så många människor som möjligt ska kunna skaffa solceller till sina tak!

Inget klydd, bara solsken

Vi på Öresundskraft har hjälpt många olika typer av verksamheter att bli mer hållbara i många år och vi är riktigt bra på att hitta kluriga lösningar som passar såväl ditt som vår miljös behov allra bäst. Vi fattar att en solcellsinvestering är viktig för dig och att du behöver rätt stöttning. Därför utser vi till exempel en dedikerad projektledare som är med dig hela vägen. För oss är det helt enkelt superviktigt att du ska bli riktigt nöjd!

Vår stora solcellsguide
- allt du vill veta!

Idag använder vi människor mer el än någonsin och mycket mer måste det bli om vi ska klara omställningen från fossilt bränsle till mer hållbara energikällor. Eftersom solceller är ett av de mest skonsamma sätten för vår miljö att producera el är en solcellsinvestering en superviktig insats för vår framtid! Dessutom är produktionen tyst och tack vare att den sker lokalt försvinner i princip ingenting i energiöverföringen. Bra va?

I vår stora solcellsguide har vi samlat allt vi tror att du behöver kunna och veta om solceller. Och kanske lite till, som grädden på moset liksom. Om du har frågor eller funderingar är du alltid varmt välkommen att kontakta oss. Vi vill gärna prata med dig!

Till guiden
service

Varför borde du skaffa solceller?

service

Vilka solceller är bäst?

service

Är det lönsamt att investera i solceller?

img
Våra produkter, tillval och paketlösningar

Visste du att vi här i Södra Sverige har lika goda solförhållanden som i de norra delarna av världens mest solcellstäta land Tyskland? Och i Danmark, som ligger på samma breddgrad som vi, har man, trots en mindre landyta, 7 ggr så många solceller som vi har! Bättre kan vi, eller hur?

Våra solpaneler och växelriktare kommer från några av världens främsta tillverkare och är speciellt utvalda för att kunna ge dig en så hög effekt som möjligt baserat på förutsättningarna för vårt nordiska klimat.

Läs mer här
img

Din solresa

“Mina damer och herrar! Varmt välkomna ombord på denna farkost som på ett snabbt och säkert sätt kommer ta oss till den ljusa framtiden. Prognosen ser riktigt bra ut och även om det någon gång, mot all förmodan, skulle skaka till lite grann ber vi er vänligast sitta still och hålla in armbågarna. Vi lovar att ni kan vara helt lugna –vi är med er hela vägen och vi fixar allt! Så, på med solglasögonen, nu åker vi.”

Kontakta din reseledare

Snacka sol med oss!

Är ni nyfikna och vill prata mer om solceller och våra tjänster är ni varmt välkomna att kontakta oss. Vi vill gärna prata med er!

img
Tobias JanssonKundansvarig Byggentreprenör 042-490 32 44 0700-00 35 44 tobias.jansson
@oresundskraft.se
img
Åsa HellmanKundansvarig Industri & Handel 042-490 32 64 0704183264 asa.hellman
@oresundskraft.se
img
Lina WallinKundansvarig Fastighetsägare 042-490 34 80 0704-18 34 80 lina.wallin
@oresundskraft.se
img
Kristian NikolicKundansvarig Fastighetsägare 042-490 37 90 0700-00 37 99 kristian.nikolic
@oresundskraft.se
"Investeringen blev bättre än jag tänkt, nu önskar jag att jag satsat större från början!"

Vi träffar fastighets- och kyrkogårdschef Mats Nilsson i Ängelholm och snackar många nyanser av grönt